itulau_fanua

tala fou

O le a le a'afiaga fa'afefe o le fa'apipi'i o le butyl i totonu o paneli e mitiia leo?

O uiga o le mole mole fausaga o le butyl pa'u e iloa ai o le a maua ai le malosi o fete'ena'iga i totonu pe a feagai ma le vibration, ina ia mafai ai ona faia se sao lelei.A'oa'oga mai lenei mea, o le a se aafiaga o le pipi'i butyl i luga o le leo fa'afefe ma susu o le laupapa?

I le avea ai o se kamupani o loʻo aʻafia tele i le tulaga o le faʻaogaina o le leo o panels, ua faia e Mr. Zhang o Shenzhen le tele o suʻega ma la matou faʻapipiʻi butyl.Fa'afetai mo fa'ai'uga o su'ega na saunia e Mr. Zhang.

laupapa fa'agogo (1)
laupapa e mitiia ai leo (2)

A maeʻa ona faʻaogaina le faʻapipiʻi butyl i luga o le mea e paʻu ai maʻa, o loʻo faʻapipiʻiina se vaega o le alumini honeycomb panel.Ona fa'avevela lea o le ma'a i le 140°C, solo lelei le pa'u butyl, ma oomi ina ia fetaui.I le taimi nei, o le vaega faʻapipiʻi i le va o laupapa e lua o le a oʻo atu i le 50 sikuea senitimita.E ala i le suʻega paʻu, e mafai ona iloa o le butyl kelu faʻapipiʻi faʻatasi laupapa e lua o mea eseese, ma o le malosi faʻapipiʻi e sili ona lelei.

O le isi laasaga o le suʻeina lea o le aafiaga faʻafefe o le faʻataʻitaʻiga laminated laupepa i luga o le leo o alalaupapa eseese e ala i le eletise-acoustic system.

laupapa e mitiia leo (3)
laupapa e mitiia ai leo (4)

O faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga muamua o loʻo faʻaalia ai o le paʻu butyl e iai sona aafiaga lelei i luga o le leo maualalo pe a faʻapipiʻi i le va o le papa maa ma le faʻapipiʻi meli, ae o le aʻafiaga o le paʻu i luga o le leo maualuga e faʻatapulaʻa, ma e manaʻomia le faʻaleleia atili.

laupapa e mitiia leo (5)

Ina ua uma ona toe fafaga e Mr. Zhang iʻuga o suʻega, sa matou talanoaina vaega talafeagai o le faʻapipiʻiina o le butyl, ma filifili ai e faʻafetaui le paʻu ma le vevela faʻafefiloi i le taimi e tasi.Fai le fa'ata'ita'iga i se taimi vave ma meli atu ia Mr. Zhang mo le su'ega lona lua.

Afai e iai sau mana'oga fa'apenei po'o ni fautuaga lelei, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou ma fa'atalitali e talanoa ma oe!


Taimi meli: Sep-22-2022