itulau_fanua

tala fou

O le matou falegaosimea e fa'aogaina mea fa'apala fa'ama'i vulcanized

O le matou falegaosimea e fa'aogaina mea fa'apala fa'ama'i vulcanized.E ala i le fa'aopoopoina o le catalyst i totonu o le fua fa'atatau, o le pa'u o le a o'o i se tulaga fa'apitoa o le tali fa'ama'i.I lenei auala, o le filifili mole o le polymer pa'u e sili atu ona mautu, ma o le maualuga o le vevela e mafai ona o'o atu i le 120 ℃ i le 200 ℃.A maeʻa ona faʻapipiʻiina poʻo le faʻapipiʻiina o le paʻu ua maeʻa vulcanized, o le a faʻaaogaina i le fanua o le fausiaina o le waterproofing ma le faʻamauina o taavale, ma o le a tumau pea e aunoa ma le tafe pe a oʻo le vevela i fafo i le tumutumu.

I le taimi lava e tasi, e ala i le suʻeina o le viscosity test, o le vaifofo viscosity taofi o le a tumau mo le afa itula e aunoa ma le tu.

Naʻo le faagasologa o le paʻu paʻu tino, pe afai e le tafe le colloid maualuga i le 80 ℃, o le vaega o le paʻu butyl e manaʻomia ona maualuga tele, ae i le faagasologa o le faʻaogaina o vailaʻau, e le manaʻomia le maualuga tele o le paʻu. ina ia ausia le faatinoga o le vevela maualuga e le tafe, ma o le viscosity ma le viscosity e matua tele lava!O le a fa'aitiitia ai nisi tau.

Afai ei ai sau faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, manaʻomia le maualuga o le faʻaogaina o le butyl rubber, ma manaʻo e maua se tau matagofie, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi i matou ile imeli!

14tace53 6370d97a


Taimi meli: Mati-03-2023